Πολιτική Πληρωμών

Ι. ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

1. Μέθοδος Αντικαταβολής

Πληρωμή με την παραλαβή της παραγγελίας. Όταν έρθει στο χώρο σας ο υπάλληλος της ταχυμεταφορικής εταιρείας για να σας παραδώσει τα προϊόντα σας, πληρώνετε μετρητά την αξία της παραγγελίας σας.

Η μέθοδος αντικαταβολής ισχύει για παραγγελίες έως 79€ και μόνο για παραδόσεις με courier (όχι για μεγάλων διαστάσεων αντικείμενα / έπιπλα που παραδίδονται με μεταφορική). Ισχύει πάγια χρέωση 2,5€.

2. Πληρωμή με πιστωτική κάρτα

Εξόφληση της παραγγελίας με χρήση πιστωτικής ή χρεωστικής κάρτας. Για να διασφαλιστεί η απόλυτη ασφάλεια των ηλεκτρονικών συναλλαγών μέσω πιστωτικών και χρεωστικών καρτών, αυτές γίνονται μέσα από το σύστημα ασφάλειας της Τράπεζας Αττικής. Με αυτόν τον τρόπο η εταιρεία μας δεν έχει πρόσβαση ούτε μπορεί να συλλέξει τα στοιχεία των καρτών σας. Η επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων διέπεται από την Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων και την Πολιτική Cookies του fetixhome.gr.

3. Πληρωμή με κατάθεση σε Τραπεζικό Λογαριασμό

Μπορείτε να μεταφέρετε το ποσό οφειλής, στον ακόλουθο τραπεζικό λογαριασμό:

  • ΤΡΑΠΕΖΑ ΑΤΤΙΚΗΣ
    Αριθμός Λογαριασμού: GR0501608660000000085098870
    Όνομα δικαιούχου: ΕΛΕΝΗ ΚΡΙΚΕΛΛΗ ΚΑΙ ΣΙΑ Ε.Ε.

Η εταιρεία μας συνεργάζεται με τη Τράπεζα Αττικής. Εάν κάνετε έμβασμα από διαφορετική τράπεζα επιλέξτε τα τραπεζικά έξοδα να σάς επιβαρύνουν εξ’ ολοκλήρου. Σε αντίθετη περίπτωση η παραγγελία σας δεν είναι δυνατό να εκτελεστεί.

Για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας, παρακαλείστε να αναφέρετε και τον κωδικό της παραγγελίας σας, κατά την μεταφορά του ποσού. Για την ταχύτερη εκτέλεση της παραγγελίας σας μπορείτε να μας στείλετε την απόδειξη πληρωμής μέσω e-mail στο info@fetixhome.gr ή να επικοινωνήσετε τηλεφωνικά στο 26410 26843.

4. Πληρωμή μέσω PayPal

Επιλέγοντας ως τρόπο πληρωμής το PayPal μεταφέρεστε αυτόματα στη σελίδα του PayPal για την πραγματοποίηση της συναλλαγής και εξόφλησης της παραγγελίας. Η PayPal αποτελεί τον πιο γνωστό, ασφαλή και αξιόπιστο διαμεσολαβητή για Online συναλλαγές. Εάν δεν διαθέτετε λογαριασμό PayPal, μπορείτε να εγγραφείτε εδώ, χρησιμοποιώντας την χρεωστική ή την πιστωτική σας κάρτα ή μέσω του τραπεζικού σας λογαριασμού.

Οι συναλλαγές που πραγματοποιούνται μέσω PayPal διέπονται από τους Όρους & Συνθήκες της υπηρεσίας PayPal. Περισσότερες πληροφορίες εδώ.

ΙI. ΤΡΟΠΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

1. Αποστολή με courier

Στο fetixhome.gr γνωρίζουμε πόσο σημαντικό είναι να έχετε στη διάθεσή σας την κάθε παραγγελία σας το συντομότερο δυνατό, γι’ αυτό έχουμε επιλέξει τρόπους και συνεργάτες, έτσι ώστε να εξασφαλίζουμε ότι τα προϊόντα σας θα φθάνουν γρήγορα και με ασφάλεια.

Μετά την παράδοση της παραγγελίας σας στην courier, θα σας αποσταλεί ένα ενημερωτικό email το οποίο περιέχει την εταιρεία που χρησιμοποιήθηκε και τον αριθμό αποστολής. Μπορείτε να παρακολουθείτε την πορεία της παραγγελίας εισάγοντας τον κωδικό αποστολής της παραγγελίας σας στην ιστοσελίδα της εταιρείας courier.Η παράδοση με courier προτείνεται για δέματα μικρών διαστάσεων .Το κόστος μεταφορικών διαμορφώνεται ανάλογα τον όγκο και το βάρος των προϊόντων.

Ο πελάτης υποχρεούται κατά την παράδοση των εμπορευμάτων από την εταιρεία Courier να ελέγξει την εξωτερική συσκευασία και σε περίπτωση που είναι ταλαιπωρημένη ή χτυπημένη από την μεταφορά να αρνηθεί την παραλαβή και να επικοινωνήσει άμεσα μαζί μας. Μετά την παραλαβή του προϊόντος η εταιρεία μας δεν φέρει ευθύνη για φθορές που προκλήθηκαν κατά την μεταφορά από την εταιρεία Courier.

2. Παραλαβή από το Κατάστημα

Το fetixhome.gr (για ορισμένους προμηθευτές-κατασκευαστές) παρέχει τη δυνατότητα παραλαβής της ηλεκτρονικής παραγγελίας σας από το φυσικό μας κατάστημα στο Αγρίνιο. Μπορείτε να παραλάβετε την παραγγελίας σας μέσα σε 4 έως 10 εργάσιμες ημέρες ή σε άλλη προκαθορισμένη ημερομηνία, μετά από συνεννόηση μαζί μας. Για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας, παρακαλούμε να έχετε μαζί σας τον αριθμό της παραγγελίας σας , ο οποίος σας έχει αποσταλεί με ενημερωτικό email κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας. Για οποιαδήποτε απορία ή πρόβλημα μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο 26410 26843 ή στο info@fetixhome.gr

3. Μεταφορική εταιρεία

Μετά την παράδοση της παραγγελίας σας στην μεταφορική εταιρεία, θα σας αποσταλεί ένα ενημερωτικό email το οποίο περιέχει την εταιρεία που χρησιμοποιήθηκε και τα στοιχεία επικοινωνίας. Η παράδοση με μεταφορική εταιρεία προτείνεται για δέματα μεγάλων διαστάσεων διαστάσεων. Το κόστος μεταφορικών διαμορφώνεται ανάλογα τον όγκο και το βάρος των προϊόντων.

Ο πελάτης υποχρεούται κατά την παράδοση των εμπορευμάτων από την μεταφορική εταιρεία να ελέγξει την εξωτερική συσκευασία και σε περίπτωση που είναι ταλαιπωρημένη ή χτυπημένη από την μεταφορά να αρνηθεί την παραλαβή και να επικοινωνήσει άμεσα μαζί μας. Μετά την παραλαβή του προϊόντος η εταιρεία μας δεν φέρει ευθύνη για φθορές που προκλήθηκαν κατά την μεταφορά από την μεταφορική εταιρεία.

4. Αποστολή εντός πόλης (ΔΚ) Αγρίνιου

Για αγορές με αποστολή εντός πόλης (ΔΚ) Αγρίνιου η μεταφορά είναι δωρεάν . Όταν η παραγγελία σας θα είναι έτοιμη, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας τηλεφωνικά για την παράδοση της.

* Ισχύουν δωρεάν μεταφορικά για αγορές αξίας 149 ευρώ και άνω

Προϋπόθεση των δωρεάν μεταφορικών η παραγγελία να έχει εξοφληθεί μέσω τραπεζικής κατάθεσης, πιστωτικής/χρεωστικής κάρτας ή PayPal.

ΙII. ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΩΝ

Αν το προϊόν που παραλάβατε είναι ελαττωματικό, δεν είναι κατάλληλο ή απλά αλλάξατε γνώμη, έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε ολόκληρη την παραγγελία ή μέρος αυτής, μέσα σε 14 ημερολογιακές μέρες από την ημερομηνία παραλαβής της.

1. Δικαίωμα Υπαναχώρησης σύμφωνα με το Ν. 2251/1994

Σύμφωνα με το νόμο περί προστασίας καταναλωτή (Ν. 2251/1994) έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε το προϊόν εντός δεκατεσσάρων (14) ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία παραλαβής του. Η επιστροφή προϊόντος γίνεται δεκτή μόνο και εφόσον το προϊόν βρίσκεται στην αρχική του κατάσταση, η συσκευασία του προϊόντος δεν έχει ανοιχτεί ή αποσφραγισθεί, δεν είναι λερωμένη ή αλλοιωμένη και δεν βρίσκεται σε οποιαδήποτε άλλη κατάσταση πέραν της αρχικής του. Σε κάθε περίπτωση, τα έξοδα αποστολής και επιστροφής βαρύνουν τον πελάτη. Εάν η αποστολή έγινε με δωρεάν μεταφορικά, θα χρεωθούν και αυτά μαζί με τα έξοδα επιστροφής.

Στο πλαίσιο διενέργειας συναλλαγών από απόσταση, σύμφωνα με το νόμο περί προστασίας καταναλωτή (Ν. 2251/1994) έχετε το δικαίωμα αναιτιολόγητης υπαναχώρησης εντός δεκατεσσάρων (14) ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία παραλαβής του προϊόντος. Η επιστροφή προϊόντος γίνεται δεκτή μόνο και εφόσον το προϊόν βρίσκεται στην αρχική του κατάσταση, η συσκευασία του προϊόντος δεν έχει ανοιχτεί ή αποσφραγισθεί, δεν είναι λερωμένη ή αλλοιωμένη και δεν βρίσκεται σε οποιαδήποτε άλλη κατάσταση πέραν της αρχικής του. Ο χρήστης/πελάτης οφείλει να επιστρέψει το εν λόγω προϊόν στην αρχική του συσκευασία επιβαρυνόμενος με τα έξοδα επιστροφής. Για να πραγματοποιήσετε επιστροφή προϊόντος, απαραίτητο είναι να μας αποστείλετε την δήλωση με συστημένη αποστολή ή με ηλεκτρονικό μήνυμα (email) στην ηλεκτρονική διεύθυνση: info@fetixhome.gr Ο τρόπος επιστροφής του αντιτίμου θα αποφασιστεί κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας μαζί σας. Υπόδειγμα της δήλωσης μπορείτε να βρείτε και να κατεβάσετε εδώ.

Για την επιστροφή των προϊόντων μπορείτε να επικοινωνείτε στο τηλέφωνο 26410 26843, ώρες 09:00-14:00, από Δευτέρα έως Παρασκευή ή να μας αποστείλετε email στην ηλεκτρονική διεύθυνση info@fetixhome.gr.

2. Ακύρωση Παραγγελίας

Είναι δυνατό να ακυρώσετε την παραγγελία σας πριν την ολοκλήρωσή της (επιβεβαιωτικό email αποστολής από το κατάστημα του fetixhome.gr). Η ακύρωση είναι δυνατή με αποστολή email στην ηλεκτρονική διεύθυνση info@fetixhome.gr ή με τηλεφωνική επικοινωνία στο 26410 26843 9:00-14:00, Δευτέρα έως Παρασκευή.